View Single Post
Eski 08-11-2006, 22:47   #360
lerdemir
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-09-2006
Çelik Temini İçin Rehberlik, Yaşanmış Tecrübe :)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet
Kurallar belli..
nasıl edineceğin bu bölümde açıklanıyor..
Gerekirse Lerdemirin nasıl sahip olduğunu takip edebilirsin...
Evet evet, ben emsal teşkil edebilirim. Hatta bakın, şimdi edeyim:

Bildiklerimi bildiğim kadarıyla sürekli paylaşmaya çalıştım, elimdeki bitkilerden tohum ve/veya çelikleri paylaşıma açtım, katılımcı oldum, zaten arkasından MUM ÇELİKLERİ ve her türlü konuda yardım ve paylaşım geliyor.

Zaten burada olan kişi GÖNÜLDEN burada olmasa forumda kalmaya devam etmez, bence edemez. Gönül adamları da zaten elindeki çiçekte çelik alabilecek yer kalmışsa vermemezlik etmez...

Bakın kısaca şöyle özetleyebilirim:

Hayırlısı ile kış sonrasında bu forumdan bir arkadaşa kırmızı japon gülü çeliği sözü verdim, zamanı gelince göndereceğim, çiçeğinin fotoğraflarını çekip forumdaki tüm arkaşların beğenisine sundum, Almanya'dan bir arkadaşımıza çileklerimden fide göndermeye söz verdim (ama o arkasını aramadı, hani adres vermek vs falan), forumdan kayınvalidem için katmerli sardunya istedim arkadaşların iki üçünden olur geldi, 12 kasımdaki toplantıda verecekler, benjaminimde zararlı başlangıcı gördüm hastalandı, sordum fmt ve mine hn cevapladılar, o zararlıdan kurtuldum, balkonumdaki kıbrıs limonum ile ilgili endişelerim vardı fotoğrafladım forumda sordum herkes ilgilendi sağolsunlar, Ateş Bey'den Osmanlı çileği fidesi rica ettim, çabucak ilgilendi, hele hele bir tanesi var ki en muhteşemi (memet beyden mum çeliklerim geldi taaa İzmir'den İstanbul'a... ve daha hatırlayamadığım neler neler... (Taze not: qitted Ertuğrul Bey de Ankara'dan -bolca açan mum çiçeğinden çelik yolladı;memet'e nispet )

İşte böyle...

Nasıl, pek de zor değil, değil mi? Sadece gönülden katılım, ve de sevmek...

Sağlıcakla...

Saygılar...

lerdemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön