Arzu Hanım, çiçekleriniz muhteşem, bakmaya doyamadım ve kıskançlıktan çatladım:-).Küçük bir balkonda bu kadar çiçeği nasıl yetiştirdiniz merak ettim doğrusu...Benim evimin üstü ahşap çatı ile kaplı yaklaşık 70 m2 büyüklüğünde bir terası var.Benim terası size ışınlayabilsem kimbilir neler yetiştirirdiniz.Bir de merak ettiğim bir şey daha var, bu çiçekler kış geldiğinde ne oluyor, hepsini içeri mi alıyorsunuz, alıyorsanız nereye sığdırıyorsunuz? Ben Ankara!da yaşıyorum ve kışları çok soğuk.Aslında terasımın kenarlarını da cam balkon gibi kapatmak istiyorum ama büyük olduğu için çok büyük masraf gerektiriyor, üstünü kapatmak için bile iki yıl önce 10.000 TL masraf ettik, camekanla kapatmak için tahmini bir 15.000 TL gerekir ama yapabilsem çok muhteşem bir seram olur.Önümüzdeki yıllarda en büyük hayalim bu.Şimdilik yıllık çiçeklerle idare ediyorum ama bundan sonra daha güzel şeyler yetiştirmeye çalışacağım.Ben emekli olduğum ve evden çıkmayı fazla sevmeyen biri olduğum için başracağımı düşünüyorum.Sizin çiçeklerinizi terasımda hayal ettim ve şevke geldim.Sizi tebrik ederim.
|