View Single Post
Eski 15-09-2009, 11:49   #9
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Merhaba.

Sn. karinca70' nın açtığı ve ülkemiz tohumculuğunun geleceği için çok önemli saydığım konu övgüye değer, kutluyorum.

Emperyalizm ve uygulayıcısı olan devletler malesef hep bir adım öndeler. Kullandıkları yöntemler zekice ve normal insanların düşünemeyeceği kadar adice. Bu durumda soyulan devletler ancak iş işten geçtikten sonra farkına varabiliyorlar.

Her dönemde öne çıkan değerler vardır. Sömürücüler bu defa eğer yeterli temiz su ve yiyecek yoksa sahip olacakları döviz, para veya değerli madenlerin ileride bir işe yaramayacağını anladılar.

Genetiği bozulmamış tohumlarımız ve henüz zehirli tarım ilaçları kullanılmamış verimli toprağımız iştahlarını kabartıyor.

Daha önce yediğimiz kazıkları hatırlayıp, Uyanık olmalıyız. Yetmez. karinca70'nın dediği çok doğru hepimiz paranoyakça düşünmeliyiz. Çünkü soygunu yapanlar yardımsever veya doğa korumacılar olarak karşımıza çıkıp barış eli uzatırken diğer elleri ile bu zenginliklerimizi ve farkına henüz varmadığımız diğer zenginliklerimizi çalabilirler.

Tabi vatandaş olarak bizim uyanık olmamız yetmez. Derhal devletimizin de gerekli düzenlemeleri yapıp önlem alması gerekir.

Saygılar

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön