Sütü mümkün olduğunca az koyun, bolca sulandırın. Bebek daha çok küçük ve inek sütü ona çok ağır gelir. Poposundaki o sarı kir sanırım bebeğin dışkısı. Katı birşey yemediği için dışkısı katı olmaz sanırım.
Anne hala görmediyse bu ufaklığı, onu içeri alma vakti gelmiştir bence. Bir kutuya koyun, kutunun tabanına yumuşak şeyler serin ve bulabilirseniz peluş bir oyuncak
vb. birşey koyun yavrunun yanına.
Kedilere mutlaka su da verilmesi gerek diye biliyorum ama sanırım o daha büyük yavrular için. Çünkü yeni doğmuş olanlar su bulup içebilme imkanına sahip değiller, sadece anne sütü yeter diye düşünüyorum (bu durumda sizin karışım yeterli, karışıma bol su koyun.)
Benim kara ufaklık (sevgili thomasina'nın Kömür'üne benzeyen) bugün ortalıkta yoktu. Kardeşlerini de göremedim, pek ortaya çıkmadılar bugün. Dolayısıyla besleyemedim. İnşallah iyi olur.. Bu arada adını "Poşet" koyduk

Çünkü önceden ne zaman baksak siyah poşet sanıyorduk, sonradan bir bakıyoruz kediymiş
Sevgili Sûz-i Dilârâ, ev kedileri ne kadar hassas oluyorlar. En ufak şeyde zarar görüyorlar, bereleniyorlar. Geçmiş olsun Sütoğlana.