Tekrar merhaba arkadaşlar, son gönderimden sonra çok kez sayfayı tazeledim ama hep benim son gönderimi gösterdi. Bugün de hiç bağlanamadım. O yüzden cevaplayamadım, özür dilerim.
Sevgili Thomasina, en son cumartesi günü yavrulardan biri (beyazlı olan) ayakkabı dolabımızda kalmıştı. Aradan 3 saatten fazla zaman geçti ve anne kedi gelmedi. Öğrendim ki diğer iki yavru hemen karşımızdaki komşumuzun dolabındaymış. El değmek istemiyordum ama anne gelmiyor diye bu kediciği de oraya taşıdım. O sırada akşam olmak üzereydi.
Aynı günün gecesi yine bir yavru bağırtısı duyduk. Anne kedi yine yavrularını başka yere taşımış ve bu sefer gri renki yavru komşumuzun kapısı önünde taşın üzerinde kalmış. Her ne kadar dokunmak istemesem de orada takip etmemiz de zor olacağı için gece 1:30 gibi kendi ayakkabı dolabımıza geri getirdik. İçeri almadım çünkü annesi gelip alabilir diye düşündüm. Yere dökülenlerle beraber 5-6 ml sütü parmağıma akıtmak suretiyle içirdim.
Dün yani paraz günü beslemekte çok zorlandım, parmağımdan emmedi, şırıngadan da almadı, tabaktan da almadı. Kedicik çok küçük olduğu için korkuyorum, genzine kaçırırım, boğulur filan Allah korusun. Kucağıma aldığımda biraz sakinleşiyor ama durmaksızın meme arıyor.
Bu sabah daha iyiydi, hem beslenmesi hem ısınması açısından daha güzel gidiyordu. Şimdiyse yine huzursuz, ağlayıp duruyor, benim de içim paçalanıyor

Bu arada poposunda yumurta sarısına yakın renkte bir kir gördüm, ıslak pamukla silmeye çalıştım ama çok uğraştırıyor, canı acır mı diye tereddütteyim. Ayrıca göbek bağı duruyor, bu konuda bir şey yapmalı mıyım ?
Yanlış görmediysek sabah annesi yakınımızdan geçti gitti.
Hoşbulduk sevgili Lalezan

Hepinize tekrar merhaba, ilgileriniz için teşekkürler, sevgiyle kalın.