Ah SÜt Oğlan mı desem, haşarı oğlan mı..Hale bakın, allahtan çok ciddi bir şey değil. Yine de geçmiş olsun. Ama esmerlik de hafiften bir karizma vermiş benden söylemesi

Nariel , yine tüm dualarım sizinle. Bilir misiniz nazarım da en şanssız bebekler bu simsiyah sıradan türleridr. Onlar bizim gibilerin haricinde kimsenin dikkatini çekmiyorlar. Siyahlar ya, zayıflar ya... Hani öyle bildik bir güzellikleri yok ya. Bana göre hepsi güzel ama onlar bir başka güzel. Çünkü bir başka mahzun bakarlar, gözlerinizin içine hüzün verirler. Sanki çok sıradan olan yazgılarını daha şimdiden bilirlemiş gibi. Benim Kömür' üme nasılda benziyor. Zeytin ve Kömür Kayboldu. İki kardeş bakıldıkları sitenin bahçesinden çıktılar, hala yoklar. Elele tutuşup gittikleri gerçeğini, bir yerlerde yemek yediklerini, orada mutlu olduklarından dönmediklerini, birilerinin onlara sahip çıktığını kabul etmeye çalışıyorum. Kömür size gelmiş olabilir mi? Bu kadar mı benzer...
Sevgili yasemin81 haber bekliyoruz hala sizden. Biz böyle durumlarda haber verilmeyince olumlu ya da olumsuz, çok üzülüyoruz.