View Single Post
Eski 14-09-2009, 09:11   #184
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Merhaba arkadaşlar,

Bir buçuk ay kadar oldu herhalde, tatildeydik, memlekete, ordan başka yerlere, sonra Van'a derken süreyi epey uzattık birkaç defa birkaç dakikalığına siteye girip şöyle bir bakma fırsatım oldu ama yazacak zamanım olmadı bakıp hemen çıkıyordum.

Kaldığım yerden sona kadar bütün yazıları okudum, hepinizden Allah razı olsun yine vakitlerinizi boşuna geçirmemişsiniz.

Bu arada Bahçeşehir Hayvan Barınağı'ndaki zavallı hayvancıkların başına gelenler için sonsuz üzgünüm, kaç gündür aklımdan çıkmıyorlar. O zavallıları orda bırakıp kaçanları ve sonrasında da yardım etmeyenleri, özellikle enteresan "belediye başkanını" Allah'a havale ediyorum. O çamur deryasının içinde bata çıka kucaklarında köpeklerle ilerlemeye çalışan onbeş harika insana da kaç gündür dua ediyorum, Allah ne muratları varsa versin ve her iki dünyada da mutlu etsin.

Sevgili Lalezan ölen kediniz için çok üzüldüm, Allah sabır versin.

Sevgili Thomasina, bu kadar ayrılıktan sonra bile Süt oğlumu unutmamış bir mesajınızda sormuşsunuz. Hiç sormayın başımıza geleni bizim kediciğin ayağında zedelenme varmış yere basamıyordu, üniversiteye götürdük iki tane hoca sağolsunlar çok ilgilendiler ayağına sargı yaptılar, bir hafta-on gün kadar sargıda kalacak. Tabi onun öncesinde bir dişinin peşinde koştururken kömürlükte sabahlamış, bizim Süt olmuş, sizin Kömürle Zeytin. Daha önce bir kediyle kavga edip yaralandığı için yıkayamadık da öyle kara böcük gibi ortalıkta dolaştı sonra da sağ ön ayağı üzerine basamamaya başladı. Götürdüğümüzde de sardılar şimdi sargılı sargılı yürürken "tak tak tak" diye sesler çıkararak fayansın üzerinde yürüyor çok komik oluyor. "Topal aslanım" diye seviyorum. Erkek kedi beslemek çok zor oluyormuş hoca söylemişti ben de bizzat tecrübe ediyorum.
Bir mesajınızda belirtmişsiniz bizimle alay edenler çok fazla ama bir kişi bile etkilenip hayvanlara karşı duruşunu değiştirse iyidir diye ben de bir komşumu etkilemeyi başardım sanırım o da artık apartmana arada uğrayan kediciklere yiyecek çıkarıyor.

Nariel her zamanki gibi harikasınız yine Allah sizden razı olsun. Yardım hikayelerinizi büyük bir sevinçle izliyorum.

Bu arada işte Süt'ün sargılı resmi:

Eklenen Resimler

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön