Evvelsi gün hiç aklımda yokken çiçek pazarına biberiye almak amacıyla girdim ve bir yılbaşı çiçeğine aşık oldum

. Aldım eve getirdim balkona yerleştirdim en baş köşeye. Dehşetle farkettim ki bir zamanlar kaktüslerim vardı tutkunu olduğum eh bunlar da akrabası ama özel birşeyler ister mi bilmiyorum. Neyse ki Ağaçlar var

. Bölüme girdim ve hepinizin yazdıklarını okudum satır satır. Teşekkür ederim paylaştıklarınız için. Yalnız bir sorunu var benim güzelimin. Hepinizin dediğine bakınca bu çiçeğin kıpraştırılmaması gerek. Eğer sallanır sarsılırsa çiçekleri dökülüyor. Ben aldığımda çiçekliydi adam bi torbaya soktu verdi. Sonra biberiye aldım o adam da ikisini birlikte soktu başka bir torbaya ve ben çiçek pazarından Yenişehir'e kadar sallaya sallaya geldim. Motor + otobüs sefası yaptık birlikte. Evde balkonda koyduğum yeri birkaç kez değiştirdim. En son da dün kapalı balkona aldım orada da 3 kez yer değiştirdim. Korktunuz değil mi

? Bütün çiçekleri üstünde duruyor. Kızımın adını Çilekeş koymalıyım sanırım

.
Resmi
burada
Yeni tomurcuk eklemeleri yapmış bir de üstüne. Anladı sanırım en güzel yeri ona verebilmek derdinde olduğumu onu gezdirirken

.