Merhaba, iki gündür gez gez bitmedi, bilinki eliniz bereketli, adeta kibelesiniz

o gül hatmi bi karış boyuna bakmadan o koca çiçeği toka gibi nasıl açmış,lianthuslar en bayıldığım çiçek zaten, gs li oluşunuz çiçek renklerine yansımış kırmızı begonyolar, çok karışık ama ayrı ayrı müthiş çiçekler, ben çok sevmeme bayılmama rağmen acı biber diksem böceklenir yaşamaz

tek yaşatabildiğim sukkulent ve kaktüs, birde zıpçıktılar, ektiğim stapellam bile ölsemi yaşasamı öylece düşünür durur

demek elden gidiyor, çiçek sevdam yüzünden bi karış balkonda tarım yapacağım diye gözüme yukka yaprağı battı, aynı gözüme kızım parmağını soktu ve sonuç kornea lezyon, gözüm dikiş tutmaz oldu, çok içtensiniz, size böyle yazabildim eskiden beri tanıdığım biri gibi, işimin arasında arada bakıyorum yeni bir heyacan, çılgınca sayfaları açıyorum harika çiçeklere bakmak için, onca güzel çiçeği yetiştiren, arsız su kabağını niye yetiştiremez

bizim burda kabak boyarlar hediyelik eşya olarak, su kabağı benim için ayrık otu gib bişeydir, arsızca her yerde yetişen, kendim yetiştirmesemde etrafımda çocukluğumdan beri gördüğm için öle geliyor, emin olun eksem onuda tuttıramam, merak ettğim bunca güzel çiçeği istek ve bakım güzel yetiştirirde, bin kez maşallah hiçmi eğri yamuk kuru olmaz, çiçekçi gibi, acaba ilaç falanmı yapıyorsunuz onu merak ettim, hem jinekolog hem, sevgi dolu, çiçek sever süper yani. Şahsen ben 3. doktorla doğum yaptım, keşke tüm meslektaşlarınız sizin gibi sevgi dolu ve dürüst olsa, eviniz bahçeniz harika, Allah içinize sindirsin, mutlu ve sağlıklı yaşatsın sevdiklerinizle