Tesekkür ederim Sevim hanim Allah herkesin cocugunu bagislasin, bir tane daha var ama o büyüdü her zaman resmini cekemiyorum. Kahveye de gercekten uzun zamandir ugrayamadim cünkü evimizde tadilat vardi simdi de okul telasi basladi forumu söyle bir gözden geciriyorum yazacagim bir sey varsa hemen yazip kapatiyorum. Tesekkür ederim yoklugumu farkedip sordugunuz icin. Cok iyi bir kahve müdavimi degilim galiba. Kesek daha cok vaktim olsa.
Adalet hanim tesekkür ederim, evet haklisiniz baharda ekince ya ciceklenme dönemini kaciriyorum ya da tutturamiyorum. Tavsiyenizi tutacagim ama önümüzdeki yaz icin cok az tohum düsünüyorum beni üzmeyen sabah sefalari, dahlia gibi bir kac bitki... Bir de Istanbul`dan aksam sefasi siparis ettim cünkü burdan bulamadim. Lisianthus ekmek istiyorum ama forumdaki konuyu bastan sona okumaya zamanim olmadi. Tohumdan mi sogandan mi yetisir henüz onu bile bilmiyorum ama cicegine hayran kaldim. Bu aralar tüm yil bahcemizde güzelliklerini görebilecegimiz cali ya da agac cesitlerinin pesindeyiz. Yine cenem düstü konu bahce olunca... Sanirim bu hic sonu gelmeyecek bir macera...
|