Sayın Kgursan, aslında hep buralardaydım ama yazmaya vakit bulamadım, Ankara ve Adana'dan misafirlerim vardı, dün herkesi evine yolcu ettim.
Lisiler konusunda ben büyük şanssızlık yaşadım biliyorsunuz, sulama işi üç dört gün gecikince en az elli lisim kurudu.
Kalanları biliyorsunuz, bir tanesi mor açtı, diğerleri beyazdı hep, bir tane daha mor görünen tomurcuklar vermiş, henüz açmadı, telaşımdan fotoğraf çekemedim.
Bir de size karşı çok mahcup hissettim kendimi, onca zahmet verdiniz ben başaramadım

Aman bana tohum filan göndermeyin, bir tanesinin bile ziyan olmasını istemem, elimdekilerle deneme yaparım.
Benim kaplamalı tohumlardan ektiğim lisiler sarı gibi görünüyorlardı ama iyice açınca beyaz oldular, belli belirsiz pembelikler vardı ama çiçekleri kocamandı, onların tohumunu almak için kuruyan çiçekleri kopartmadım.
Size gerçekten çok teşekkürler, hepimizi bu güzel çiçeklerle buluşturdunuz, kendim yetiştiremesem de arkadaşlarımın bahçelerindeki güzellikleri seyrediyorum, sağ olun var olun.