View Single Post
Eski 03-09-2009, 20:50   #1544
20horoz
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 14-09-2008
herkese merhaba
cok uzun bır suredır işlerimizin bu krizde yogunluğundan dolayı bulunamıyordum .Bu sene hasat zamanı geldi gecti .üzümleri hasat yaptık pekmezide yaptık bagıda bozduk.
Bu sene üzümden hiç bir şekilde pazara mal vermedim zarar 4.500 ytl.Ancak büyün üzümleri kurutmaya aldık ve bunuda cok sukurki tarişe uygun fiyattan vererek borclarımızı kapatamadık bile diyebiliriz.Bütün maliyetlerden sonra zarar 4.500ytl.
Ama burada en büyük etken bu seneki cok yogun bir külleme saldırısını maruz kalmam dı.
oguz beylede bir cok defa görüştüm.Kendisine ayrıca cok tesekkur ederim.Bir cok konuda yardımcı oldu.ama alet ve ekipman kısıtlı olunca başımıza bunlar geldı.son iki aylık dönemde tamamen kimyadsal ilaçlar kullandım ama nafile onlar bile fayda etmedi .Her getirdiğim ziraatcı bu iyi gelir uygula demektenn başka bir şey yapamadı ama bu ürünü evimin önündeki asmalarda kullandım cok fazla vurgun yemedi .HALİL BEY 'in dediği gibi önümüzdeki seneyi kısmet ayrıca OĞUZ BEY yardımlarnız ve ürünüze teşekkür ederim .Her seyi yeniden öğreniyoruz.
Saygılar herkese iyi geceler.

20horoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön