View Single Post
Eski 31-08-2009, 22:09   #874
eyakut
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-05-2009
Ben bu B5A gübresinden hiçbirşey anlamadım.Samsundan temin ettiğim ürünün şişesi ile denizakvaryumunun linkini verdiği yayındaki ürünün şişesi tamamen farklı.Bana gelen ürünün üzerinde bulunan imal tarihi bölümüne imal tarihi elle yazılmış (bu kadar iddalı bir üründe bu kadar ciddiyetsiz bir uygulama) .Ben kime inanıcam şimdi? imalatçıya mı? yoksa imal tarihini elle yazan kişiye mi? Henüz uygulama fırsatı bulamadım çünkü kapağını açar açmaz ev halkının tamamı önce bahçenin dışına sonra mümkün olduğunca uzağa kaçtı.Hayatımda bu kadar kötü bir koku koklamadım.Kendimi ziyan etme pahasına son bir gayretle kapağı kapadım.Bu ürünü bahçeme uygulayıp,kokusu yüzünden bütün komşularımla aramı açmaya değer mi? Verdiğim paraya yazık değil mi? Elle imal tarihi yazılması yasal mıdır? Türk tarımını kurtaracak söylemleriyle lanse edilen ürünün hammadde bilgilerine ambalajda neden bir bölüm açılıp yer verilmemiş? Diğer sıvı gübrelere baktığımda hammadde bilgilerinin oranlari ile verilmiş olduğunu gördüm. Ürünün bu kadar kötü koktuğu konusunda insanları neden uyarmıyorsunuz? Yoksa bana gelen üründe bir sorunmu var? Bu ürünü yanında maske hediyeli satmayı hiç düşündünüz mü?

eyakut Çevrimdışı   Başa Dön