Merhaba arkadaşlar, Selluka yetiştirmeyi başarıp, kokusuna nail olan arkadaşları tebrik ederim.Şuana kadar takip edip öğrendiklerime göre çok nazlı,itina ile bir bakım istiyor,sizlerde bunu başarabildiğinize göre bu gerçek aşk diyorum.
Sayın Ahmeter,bugün tüm öğleden sonramı sellukaya ayırdım diyebilirim sizin bahçenizi gezdikten sonra ki,bu gezinti neredeyse 1,5 saat sürdü sellukaya karşı içimde dayanılmaz bir istek oluştu,
Hemen selluka başlığına geldim burada da hemen hemen 2 saati geçiktir sizin verdiğiniz bilgileri ve arkadaşların deneyimlerini okudum.
Ben bütün bitkileri seviyorum, özellikle çiçeklere,çiçekli ağaçlara ilgim var.Clematise olan ilgim sevgili Güler hanımın bahçesini gezerken oluştu,daha sonra sevgili Limon,Jineop,Çiçeksever70,Adalet Yağcı'nın ve daha birçok arkadaşın bahçesini gezerken her defasında depreşti.
Sellukaya olan ilgimse bugün sizin bahçenizi gezerken oluştu,o ne zariflik öyle sevgili Berduray salyangoza benzetmiş ama, bana mütevazılıktan iki büklüm olmuş gibi geldi.Kokusunu da sizler anlattıkça sanki sizlere daha ne verebilirim, nasıl daha güzel kokabilrim mücadelesi içinde gibi.Er ya da geç Allah'ın izniyle artık bir Sellukam ve Clematisim olmalı.
Bu çiçeği tanımama vesile olduğunuz için teşekkür ederim.Sizin ve diğer sahip olan arkadaşlarımın sellukaları içinde maşallah diyorum.
Düzenleyen mormenekşe : 01-09-2009 saat 19:01
|