View Single Post
Eski 30-08-2009, 19:12   #184
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu
 
Zeytinlibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
tum katılımcılara selamlar

*kaolin uygulamasını yaparken kullandıgımız maskelere bakıp cok tehlikeli bir iş yaptıgımız kanısana kapılmayalım gercekten meyvelitepenin dedigi gibi son derece guvenli zaten kullandıgımız filtreler kullanım suresini tamamlamıs olanlardan toz tutma amaclı kullanıldı.Yaptıgımız her iki uygulamada da ruzgar cok kuvvetliyli vaktimiz olmadıgı icin mecburen agaclara cok yaklasarak uygulama yaptık bu sartlar altında bu maskelerin cok faydasını gorduk.
*son uygulamada bizde nu-film 17 kullandık son derece etkili orfe den turan beye tavsiyesi icin Altınlar firmasından levent bey e temin edilmesindeki yardımları icin tesekkurler
*kaoli kilini ilk meyvelitepeden duymustum kendisinede arastırmaları ve tavsıyeleri icin ayrıca tesekkur ederim simdiye kadar ulkemiz de bu uygulama neden cok yaygınlasmadı anlamak mumkun degil bir cok faydasının yanında neredeyse tum fıdanlarımız atıldıktan kısa bır zaman sonra yaz ortası olmasına ragmen tekrar surgun vermeye basladı dogrusu yeni surgunlere kaolin uygulamaya yetisemiyoruz.

selamlar a.dukel

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön