Herkese selamlar...
benim ufacık bir bahçem var. Ancak çok bakımsız ve bir o kadar kuru. Toprağı en az 50 yıllık. Bahçe de bir tane osuruk ağacı var. Ne kadar kestirsem de bir türlü mücadele edemiyor. Heryerden filizleri fışkırıyor. Ağacın kökü evimin altına kadar yürümüş. Banyodaki giderden bile bu agacın filizleri çıkıyor. Bahçede bitki yetiştirmemi önlüyor. Bir tek soğanlı bitkilere izin var bahçe de. Onlar agaçtan fırsat buldukları gibi büyüyorlar. Tabi bahçeyi güzelleştirememin en byük nedenlerinden biri maddi kaygılar

Yani ancak kendi uğraşılarımla birşeyler yapabiliyorum. Bahçeye toprak getirttiremiyorum çünkü bahçe arkada ve heryer 4 bir taraf binalar ile kuşatılmış durumda. Ancak çuval çuval taşınarak dökülmesi lazım. Onu da yanlız yapmak benim için imkansiz.
Bu sene azimliyim. Bu bahçeyi güzelleştirip oturup çay içeceğim. Sizlerin fikirleri benim için çok önemli. O kadar kötü durumdaki lütfen bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın. 18 yaşından küçüklere göstermeyin.

((
ortada gördüğünüz zakkumu nisan ayında yolda buldum. Getirip soktum. Başka yer yokmuş gibi. tutacağını sanmıyordum ama tuttu.