Alıntı:
	
	
		| 
					Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu  Karakovan olsun, isterse çamurdan olsun    
Afiyet olsun bu balı doğal tereyağ ile birlikte yiyeceksiniz unutmayın    
Merak ettiğim , neden bal hasadı için biraz daha beklemediniz? | 
	
 Bizde eylül otrası gibi hasad yapılacak biliyorduk 
 
İki ayrı arıcı ile Balpazar, Genteks'ede danışdık, geç kalıyorsunuz dediler, Ankara'da hasad bitmiş, artık arılar balı yiyorlar.
Belki kendi balımız olduğu için bize farklı geliyor tadı demiştik, bir arıcı taddı balımızdan ; 
birinci sınıf  aromalı çiçek balı dedi.
Birkaç gündür bahçede iftar yapıyoruz; en gözde menü : bahçenin balı, has tereyağ, Erzincan tulumu, kaman cevizi, değirmen unundan ev yufkası 
