Nereye gidiyor bu dünya!
Türkiye'de ve dünyada olanları gördükçe çıldırıyorum.Bunları bu sitede yazmam doğrumu değilmi onu da bilmiyorum.Ama bildiğim; daha fazla geç olmadan birşeyler yapmamız gerektiği...Bir sürü hayvan ve bitki türü yok olma tahlikesiyle karşı karşıya.Yakında ağaç, yeşil diye birşey kalmayacak.Depremler, seller,kısaca doğal afetler kapıda! Küresel ısınma yüzünü çoktan göstermeye başladı bile...Ama hala insanlar beton yığınları yapmaya,ağaçları kesmeye,denizleri kirletmeye,nükleer enerji santralleri kurmaya,dünyayı bombalamaya, öldürücü virüsler üretip ortalığa salmaya,ormanları yakmaya devam ediyorlar...Bu insanları hiç anlamıyorum!Kendilerinide mi düşünmüyorlar hiç?!Ormanları kasten yakarken kendi ciğerlerini de beraberinde yaktıklarını düşünemiyorlar mı?Artık haberleri bile dinlemek istemiyorum.Yangınlar,depremler,seller...Bu afetlerin insanları öldürdüğü söyleniyor.Acaba gerçekten öyle mi?Bence kesinlikle değil.****** depremler olacak.O da doğanın ihtiyacı.****** yağmurlar yağacak.Biz heryeri betonla kaplar suyun toprağa, denize ulaşmasına izin vermezsek su ne yapsın.****** bir yolunu bulup toprağa ulaşacak.Ama malesef beraberinde canlar alarak...İnsanlar selden ölmüyor.Bu sonu kendimiz hazırlıyoruz.Peki neden?? Sadece ve sadece para için...Kes ağaçları sat sonra bir dünya paraya.Yok et yeşili, dik yerine onlarca katlı binaları (malzemeden çalarak) sonra sat yüksek fiyata zengin ol!Biz İnsanlar kendi bulduğumuz şeye; paraya nasıl bu kadar köle olabiliyoruz anlamıyorum

Bişeyler yapmalıyız! hepimiz bir fidan alıp diksek bulduğumuz en müsait yere,gereksiz yere su harcamasak, yerlere çöp atmasak,ne bileyim birşeyler yapmalıyız.Ama nasıl?
çok konuştum farkındayım ama bu olanları gördükçe içim yanıyor.Birşeyler yapmalıyız dünya daha fazla mahvolmadan. En son ağaç kesilmeden, en son balık tutulmadan, en son deniz kurumadan birşeyler yapmalıyız...