View Single Post
Eski 27-08-2009, 14:32   #111
trida
Ağaç Dostu

trida's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2009
merhaba,

daha bu sabah üzücü bir olay yaşadım. Boğaz köprüsü girişinde sabah trafiğinde yavaş yavaş ilerlerken orta bariyerlerin üzerinde sarı minik bir kedi yavrusu oturmuş şaşkınca etrafı seyrediyordu. Yanına geldiğimde el frenini çektim, dörtlüleri yaktım ve arabadan indim. Yavaşça yanına yaklaştım ürkütmemek için, vereceği tepkiyi bilemiyordum. Zavallı kedicik sağ gözünü kaybetmiş, ürkekçe baktı önce, tam elimi uzatıp alacakken inip koşmaya başladı. Allah'tan bariyerlerin arasında, gidemedim tabi peşinden. En azından o anda yola fırlamadığına şükrettim ama daha sonra ne yaptı bilmiyorum. Belki de halen oralardadır. Karşıya kendi başına geçebilmesi mümkün değil, belki geceye kadar dayanabilirse...

Bundan 2-3 sene önce bir sabah işe giderken aynı şekilde bir kedi yavrusunu göztepe e-5'de yolun ortasından arabamıza almıştık eşimle. Toz toprak içerisinde nasılda korkmuş bir haldeydi. Avrupa yakasında çalışıyoruz ikimizde, yol boyunca güvenli bırakabileceğimiz bir yer aradık ve tabi ki hiç bir yer güvenli gelmedi bize. Günü benimle iş yerimde geçirdikten sonra akşam eve götürdük. Kendini toplayana kadar birkaç hafta evde baktıktan sonra apartmanın bahçesinde beslemeye devam ettik.

trida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön