View Single Post
Eski 27-08-2009, 08:10   #738
Birol
Ağaç Dostu

Birol's Avatar

Giriş Tarihi: 24-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seleste Mesajı Göster
Sevgili Jineop, ben yollarım size böğürtlen reçeli. Nedir ki bir böğürtlen reçeli ? Kendime yaptığım reçelden yarım kliloluk kavanoza koyarım, ver Ptt' ye, yollarım gider.

Hangi nadide çiçeğin başlığı açsam, ben Adalet Hanım'ı orada birinden tohum, çelik isterken görüyorum. Karşısındaki insanın işi yokuşa sürdüğü hiç olmuyor.

Yarım kilo böğürtlen reçeli hazırlayıp yollamak " Eğer torunlardan artarsa ( siz artığa layıksınız çünkü ), eğer İstanbul'a gelirsem (Kargoyla yollarsam karşılığında bir şey isteme şansım olmaz çünkü ) bir sürü şart koşulmasa ne olurdu ?

Hep alıp, hiç vermemek hiç de adil değil, etik de değil, doğru da değil, güzel hiç değil.

Sevgili seleste
Kullanıcı profilinizden eğitimci olduğunuzu gördüm ve cok sevindim, benim gibi okula az gitmiş kişilerle çok gitmiş ve iyi eğitim almış kişilerin aynı catı altında fikir alışverişi yapması çok güzel bir mozaik diye düşünüyorum. Kusura bakmazsanız bu mesajın Sevgili Adalet hanımı koruma amaçlı değilde kendimin alınma duygusundan yola çıkarak yazıldığını belirtmek istiyorum. Demişsinizki hangi nadide çiçeği acsam Adalet hanımı bir şeyler isterken görüyorum alınganlığım bunun altında yatıyor çünkü bende sonradan görme bir bitki delisi olarak bende olmayan ne varsa herkesten bir şeyler istiyorum , benden bir şey istenirsede yapmaya çalışıyorum. Sevgili adalet hanımdan da bende olmayan böğürtlen çeliği istedim bana celik değil kendisi için köklendirdiği böğürtleni köklü olarak gönderebileceğini söyledi, kendisinin son derece paylaşımcı biri olduğunu düşünüyorum. Sevgili jineopa da torunumdan kalırsa gönderirim dediği recel mecazi anlamda söylediğini düşünüyorum. Sağlıcakla kalın.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön