View Single Post
Eski 25-08-2009, 11:28   #10
fevzikoru
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 11-08-2009
orman yangınları evet yüreklerimizi dağlıyor. Bunların en başta suçluları kendilerini eğitimciyiz diye tanımlayan öğretmenlerdir.Öğrencilerine ağaç sevgisini ormanların ne kadar değerli olduğunu öğretmiyorlar. 23/08/2009 da Denizlide yine bir orman yangını vardı.Çok uzun uğraşlar sonunda yangın söndürüldü. Şimdi orası kapkara bir örtü tabakası halinde.
Ben küçücük bahçemde 2500-3000 aded fıstık çamı fidanı yetiştirmek için tohumlar diktim. Bunları denizli'de DOÇEV adı altında bir kuruluş var ya onlara hibe edeceğim,**** okullarda ki öğencilerlerin belirlenecek alanlara dikmelerini sağlayacağım.
Bizler topraklarımızı korumak, yeşil alanlar oluşturmak adına uğlaşlar verirken birileride çıkıp topraklarımızı İSRAİL eli kanlı katillere peşkeş çekmeye çalışıyorlar. Bu uygulama çok tehlikeli. Düşünün bir Kıbrıs adasını ,bu kadar bir alana fıstık çamları diksek yöredeki halka bir geçim kaynağı da olmazmıydı.
Ben bir edebiyatçı falan değillim. Bu notlarım içimden geldiği şekilde yazdım, hatalarımı affedin. Fevzi Koru /denizli)[/QUOTE]

fevzikoru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön