Sevgili Jineop;Kompost çalışmalarında başarılar diliyorum ama işte ağız alışkanlığı bu sözün sizin için sarfetmek laf olsa gerek.
Sizin bahçe çalışmalarındaki gösterdiğiniz performans pratik alandaki deneyim ve tecrüblerinizle sonuca gitmemenize imkan yok, sonra bu kompost konusu ile uğraşmanız size bahçe işlerinde yeni bir açılım getirecek.
Kendinizi bir başka alana kanele ederek bahçe çalışmalarına daha objektiflik gelecek, yeni bir jinep'u ortaya koyma imkanlarıya bahçedeki başarılı işler mutluğunuzu arttırıp, sıkıntı yaşıyacak anınız olmıyacak.
Kompost uygulamalarında açıklama getirirsen yerinde katılımla size yardım etmek benim için büyük bir onur kaynağı olacak bahçelerin kraliçesini kompost konusunda yanlız bırakmak hoş olmasa gerek bu başlıkta kimse yazmasada seni en özel misafir gibi ağırlamak bana büyük keyif verecektir.
Fermantasyon konusudaki sorunuzun cevabını ekledim siz tekrar bu başlıkta bulmak umuduyla sevgi ve muhabbetle hoşça kalın.
Konuya göz atan arkadaşlara; Kompost konusundaki yorumlarıma görüşleriniz ne yönde olarsa olsun yorum eklemek paylaşım anlayışına saygıyı belirtir.
|