Aldığım yer Karaca Arboretumun tam karşısındaki fidanlık. orası da Hayrettin Karaca'nın fidanlığıymış. üzerinde isim varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama yeri belli. yalova termal yolu üzerinde. belki küçük bir araştırmayla telefonu öğrenilebilir.Belediyeden falan.
Ahh be bilseydim hepsini toplardım. cebimdeki son paraya kadar fidanlara verdim o gün. 60 ytl hani. sonra karnım acıktı feribotta tost alacam 100 kuruş 50 kuruş toplaya toplaya 1.5ytlyi zor çıkarttım da aç karnımı doyurdum. tabi sonra aklıma otaban parası gelince başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.

beşiktaş a kadar paralı yollara girmeden eve gidecem diye akla karayı seçtim
ben elimde olmayan değişik ağaç türlerinden aldım. iki tane de sakız yeter dedim. bazen insan düşünemiyor fidanları görünce gözüm döndü. hepsini almak istedim. orman stili yapmak aklıma geleydi 4-5 tane daha alırdım. hele bu kadar zor bulunduğunu bileydim sizlere hediye edebilmek için hepsini getirirdim istanbul a
halimi görcektiniz. arabanın içi resmen ormana dönmüştü. kafamın arkasından dallar çıkıyor heryer ağaç çiçek böcek dolmuştu.
bakalım kısmet yolumuz düşerse bir daha uğrarız inşallah.