Sevgili arkadaşlar,hepinizin beğenisine teşekkür ederim,sevgili Berduray seni takip ederken edindim bu fikirleri,yani bu güzelliklerde senin payın büyük arkadaşım.
Sevim hanım,gerçekten çocuklara uygulatabilirsiniz bu çalışmaları hem zevkli hemde masrafsız.Eşim ben bunları yaparken ''çocuk gibisin onlarla oynayacağına şu defterleri işle,agaclar.net'e bi takılıyosun sohbet arası iş yapıyosun'' dedi anlıyacağınız o bile çocuk uğraşısı olarak gördü.
Sevgili Mavincan,her zaman beklerim lütfen gel sedirde oturup kahve içmek keyifli olur.O sedirin müdavimi arkadaşlarım var geldiklerinde ne büroya,ne içeriye sokamıyorum.Lütfen burda içelim kahvemizi diye tuttururlar.Yağmurumuz gitti stajer elemanımıza verdik o bakıyor ama çok özledim bakalım belki bugün getirecek sevmem için.Bulut duruyor yaramazlığa son gaz devam ederek,akşam yaptığım bütün süsüleri çıkarmış biraz onarıp tekrar koymam gerekecek.Sorduğunuz saksıların yapımı çok kolay,ikisi zaten keten şarap torbası, ben içine fidan torbası ve toprak koydum sadece,diğeri 35*50 bi folyoydu onu eskiden gazeteden yaptığımız gibi külah yaptım ve zımbaladım o kadar üstten de tel taktım.Teneke ve plastik kutulardan saksı yapımı başlığına da bi göz atın isterseniz.
Sevgili Jineop,sağol arkadaşım istersen sana da yapar gönderirim, senin bahçendeki çiçeklerin arasında sönük kalır ama, olsun en azından benden de bi parça bulunur.
Sevgili Defne.D,sağol arkadaşım beğendiğin için sevindim,aslında geri dönüşümde kullanılacak o kadar çok şey var ki elimizin altında.Sadece biraz düşünmemiz ya da araştırmamız gerekiyor o kadar.
Sevgili Lale76,teşekkür ederim umarım çok kısa sürede isteğine kavuşursun,istemeye ve dua etmeye devam et.Ben o kadar çok dua ettim ki anlatamam,en sonunda Rabbim vereyim de sussun bari dedi

Hiç bıkmadan usanmadan iste hayal et,bahçende nerelere hangi çiçekleri ekeceğini tasarla ve olacak de.Olurmu acaba diye düşünme olacak diye düşün.Senden en kısa sürede müjdeli haber bekliyorum arkadaşım,kimbilir belki şubat ya da mart ayında bu müjdeyi verirsin ne dersin?
Sevgili KARADENİZ37,teşekkür ederim güzel bakıp güzel görmek bu olsa gerek.O yaptığım saksıları kendim buldum ürettim o yüzden beğenilip yapılması bana gurur verir.Ama saksı süslerinin fikrini çaldım yok yok ödünç aldım

Bulut'u da çiçeklerimi de çok seviyorum,onlar benim verdiğim sevgiyi eksiksiz geri veriyorlar,aramızda gerçekten çok başka bir bağ var.Her zaman beklerim arkadaşım sevdiklerinle ve sevenlerinle mutlu günler dilerim.