View Single Post
Eski 14-08-2009, 23:41   #114
idris şenol
Ağaç Dostu

idris şenol's Avatar

Giriş Tarihi: 07-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
Sayın; İdris şenol anlıyorum ki gübre başlığında malç konusunda seni solucanlar hakkındaki bilgi paylaşımlarımla müspet olarak etkilenmenin altında yatan esas nedenin senin geçmişte yaşanan bir gözlemin bilince varma olayını harekete geçirmiş, bende bu bilince varma olayını senin aramıza katılmanıza (solucanlar la kompost) katılım belgesi olarak kabul ettiğimden seni aramızda görmek benim içinde bir onur vesilesi yapıp, geç kalmışta olsak HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN

Not: solucanlala ilgili birikimlerni bu başlıkta paylaşımlarını bekliyorum
ilgi ve alakanız beni memnun etti sağolun eksik olmayın
dünkü yazımda FERBANATLyetkilisi sayın hasan beyle görüşeceğmi söylemiştim
bu gün kendisiyle merter de kendi yerlerinde ziyaret ettim
kendileri son derece ilgi ile karşıladılar FERBANAT L bir solcan gübresi
sıvı formda humik asit ve fulvik asit takviyeli aynı zamanda mikro elemnt de var
kısaca iyi bir ürün olduğnu iddalı oldukları
çeşitli kuruluşlardan ekotar ve avrupdan belgeli bir solcan gübresi oldunu söylediler ve bende bir litre aldım
bugün pepino bitkisinde ve biberlerde denemye başladım(çok hızlıyım)
kısmetse 10 dönüm buğday ve 100 dönüm ayçiçek olacak(bşarı sağlarsam)
fakat sizin bu solcan gübresi üretim fikri hoşuma gitti sebze bitkilerinde uygulamak isterim ama nasıl yapılacağa konusunda yazılanların hemen hemen hepsini okudukmsada masa başında savaş kazanılmıyor sağda solcanlarla olmalıyım
hey gidi günler balık yakalam için uğraştım solcanları şimdi yetiştirmek için saolcan kıralığı kurcam(ALLAH NE BÜYÜK) SAYGILARIMLA

idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön