View Single Post
Eski 13-08-2009, 12:27   #16
zeyna ve minnos
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-08-2009
Şehir: ankara
Mesajlar: 7
Kangal

Merhaba,
Ben ankara'da dubleks bahçeli bir sitede otuyorum. Ev uygun olduğu için köpek beslemeye karar verdim ve tercihim KANGAL dan yana oldu. Zeyna'ya çocuklarım da ben de çok alıştım. 02.02.2009 doğumlu, yani daha 6 aylık. Artık sesi daha gür çıkmaya başladı. Gece site içinde serbest dolaşan köpekler oluyor. Onları hissettiğinde sesi gürleşiyor. Komşularımdan şikayet gelmeye başladı. Oysa sitede tek havlayan köpek benimki değil. Dün ciddi bir şekilde tartışma yaşadım. Sorunumu paylaşmak istediğim için siteye üye oldum. Beni rahatlatabilir misiniz bilmiyorum ama Zeyna'yı kaybetmek istemiyorum. Cümle aralarında gizli tehditler vardı. "Susturmasını biliriz, çözüm buluruz, site yönetimi harekete geçiririz" vb. Kangal beslemekle yanlış mı yaptım acaba. Haklarım nelerdir, köpeğimi, kendimi ve çocuklarımı bu karmaşadan nasıl uzak tutabilirim.
Zeyna yaşını doldurduğunda daha rahat bakabilirmiyim. Yoksa gezdirmek, beslemek kısaca zaptetmek zormu olur. Komşulaımın söylediği gibi bakılması için illaki çiftlikte mi yaşaması gerekiyor, yoksa köyde mi.
Aslında sorularım çok. Duygularım şu anda yoğun ama bir taraftan da ilk günden bunaltmak istemedim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

zeyna ve minnos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön