Sağlık olsun Kiraz. Buralarda da vardır ama bakamadım henüz.
Sütleğenler çok güzelleştiler. Bunların hepsi 3 adet büyük saksıdalar. Saksılar merdivenlerde diziliydiler, sütleğenler 1,5 metre boylanınca rüzgarda geçit vermez oldular

Ben de saksıların hepsini bir araya topladım. Öyle olunca da görüntü pek bir güzel oldu. Rüzgarda dansları muhteşem
Sakızlarımla, Cam Güzellerim ikinci baharlarını yaşıyorlar. Sakızlar tüm yaz çok açtı, sonra tüm çiçekleri bitip, yeni yapraklar çıkarmaya başladılar ama küçücük beyaz yapraklar. Biraz demir, biraz da sıvı gübre ilavesiyle yeniden coşmaya başladılar. Üstteki Kırmızı çiçekli normal sardunyam, geçen yıl her saksıda olup gül gibi açan tür. Geçen yılkilerin hepsi bozuldu, sanırım yaşlandılar, bir tek bu kök kaldı gözüm gibi bakıyorum
Begonvilim açmaya devam ediyor. Ama çiçekler hep uçlarda açıyor. Bembeyaz sütleğenle yanyana çok yakışıyorlar.
Japon Güllerim de ikinci ataklarındalar. Dün sabah 2 adet kocaman pembe katmerli açtı, onları fotoğraflayamadım, bu sabah ta bu güzel bize günaydın dedi.
Bu meşhur "Sarı Güzel 2 "
"Lysimachia procumbens" Yere geçirince pek bir keyiflendi. Çiçeği hiç eksik olmuyor. Bakalım kışın nasıl olacak?