Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lale76
Sevgili glayör okurken içim burkuldu, çok zor gerçekten insanın gözü gibi baktığı değer verdiğini kaybetmesi. Neyse biz ağaç dostları sizin yanınızdayız, paylaşırız.
|
Teşekkürler sevgili lale76;
Bu site bana; benim gibi insanların var olduğunu gösteriyor, bana yaşam sevinci veriyor. Her türlü çiçeğin ve ağacın yazısını okuyorum, ben de olsun olmasın.
Okudukça daha çok bilgi ediniyorum. Başka siteleri geziyorum. Buradan aldığım fide ve tohumlarla (bazılarını ektim, bekliyorum) ben de olan çiçeklerimle ve sebzelerimle ilgileniyorum. Çiçeklerimin hergün birinin açtığını görmek bana inanılmaz bir güç veriyor.
Ev arıyorum şöyle güzel balkonu olan. Taşınınca bir sürü tohum satın alıp, çiçeklerden balkonu dolduracağım kesin

. Tohum yetiştirmek bana daha büyük zevk veriyor, sanki bir çocuğu dünyaya getirip, ona bakıp büyütmek gibi. Ben gidip büyük çiçekleri almayı sevmiyorum. Küçük bir çelikten onu büyümesini seyrederek daha büyük zevk alıyorum.
Bu güzelim çiçeklere zaman ayırıp onlara emek ve sevgilerini veren çiçek dostlarına saygılarımı gönderiyorum.
Ellerinize, yüreğinize sağlık ne diyeyim