View Single Post
Eski 09-08-2009, 22:50   #126
Nariel
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
Sokakta dolaşan kedi-köpekleri sevmeyenlerin, sevmeme sebeplerini bulamıyorum.

Biz de ailecek her gece el ayak çekildikten sonra sokağın öbür tarafındaki metruk ev çevresine ve park kıyısına gidiyoruz; bir anne kedi ve 5 yavrusuna yemek götürüyoruz. Pisi pisi diyince uzaklardan ürkek ürkek geliyorlar

Ayrıca birkaç tane daha kedi var bahsettiğim yer yakınlarında yaşayan; çağrımıza onlar da cevap verdiği için onlara da yiyecek ayırıyoruz Hele biri var ki resmen top sakallı ve bıyıklı; imkanım olursa fotoğrafını sizlere göstermek istiyorum. Bakıp bakıp gülüyorum, top sakal bir kediye bu kadar yakışırmış demek ki

Yalnız çete halinde dolaşan köpekler buncağızları rahat bırakmıyor, köpekler de aç ama önceliği kedilere veriyoruz. Köpekleri doyurmak çok zor, biz sadece yemek artıklarını veriyoruz ve bu da köpeklerin dişinin kovuğunda kalır.. Ve köpekler daha çok yer geziyor, çöpleri parçalıyor vb. onlar daha atak bu hayatta. Kedi-köpekler için ara sıra kaplarda su bırakıyoruz ama çöpçüler hemen alıyor kapları

İşte bizim 5 yavru ve annenin görüntüleri(görüntülerin bulanıklığı için kusura bakmayın, gece cep telefonuyla ancak bu kadar oluyor..):

Eklenen Resimler

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön