Konu: Aşılama
View Single Post
Eski 09-08-2009, 01:21   #20
orcanöbekçi
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-02-2007
Sayın Halil Önen,
Aşılarınızın tutmayışına üzüldüm.Tabii sebepleri ne olabilir bilemem .Biz ayni yerde ve ayni ortamda değiliz.Ayrıca anlattıklarımın nasıl uygulandığını da bilmiyorum.Ben bu konuda otorite de değilim.Burada yaptıklarımı bu siteye giren herkesle paylaştım.Kimseyede aşı tutma
konusunda bir vaatte bulunmadım.Şu bir gerçekki;Bu konuda bildiklerimi bu siteden öğrendim,ve uyguladıklarımıda burada herkesle paylaştım.Yaptığım aşı yeni bir aşıdır.Bu denenerek iyi sonuçlar alınabilir.Ben yaptığım aşılarımdan memnunum ve on iki aşıdan dördü tuttu ve büyüyorlar.Bu durumda yaptığınız aşılardan beni sorumlu tutar gibi ifade kullanmışsınız.Yani ben yaptıklarımı burada paylaşmasamı idim.Önceki mesajlara bakarsanız,bu aşıyı haziran ve temmuzda yapsak tutarmı diyen bir arkadaşıma,daha hiç denemedikki siz yapın da bizde haziran ve temmuzda tutup tutmayacağını öğrenelim demiştim.Bu da bu aşının deneme aşamasında olduğunu gösteriyor.Ben aşıların tutmadığına
üzülüyorum ama yinede böyle bir aşının var olduğunu herkesin bilmesinde yarar olduğuna inanıyorum.Çalışmalar yaptığım zaman burada herkesle paylaşmayı bilgi alış verişi açısından
çok faydalı buluyorum.Saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim.

orcanöbekçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön