View Single Post
Eski 08-08-2009, 08:40   #15
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Samimi ilgiye eniyi dileklerimi sunarım.

Sayın;doğasever arkadaşım. Samimi dileklerimle, konuya gösterdiğin ilgine teşekkürlerimi bildiririm balın organik içeriğinin zenginliğinden dolayı uygun görüyordum,ama anti bakteriyal yönünü bilgilerimizde olmasına rağmen bakteri gelişimine olumsuz etkilerinin hesabını yapamadım,bunu hatırlatman çok yerinde oldu.

Sayın doğasever son mesajlarımdaki açıklamalarım üstümdeki kanaatinizi etkiliyerek sizi şaşırtan durumu
bende merak ettim.

Esastan şaşıracak biri varsa oda benim,biz burda forumlarda her ne kadar bir birimizi tanımıyorsakta paylaşımlarda samimi dürüst ve açık sözlü olmakla birbirimizi mutife ederek bilgilerimizi geliştiriyoruz,Sözün özü alıyorsak bilgilerimizide paylaşmak durumundayız.

Sizin konumunuz firma temsilcisi olmanız, bense bireysel hobi ve tutkularımı tatmin etmenin mutluluğunu yaşamak çabasındayım.

Ayrıca göndereceğin EM A için çok teşekkür ediyorum açık sözlü samimiyetten olsa gerek EM'in sırlarını teklif ediyorsun, teklif etmen bile senin hüsnüniytini belgeliyor."Hani bir çin ata sözü var, bana balık verme bana balık tutmayı öğret demiş Sen bana bir kere görünce balık verirsin, benim karnım bir kere doyar acıktığım zaman senimi arıcam, ama sen bana balık tutmayı öğretirsen ben her zaman kendi karnımı doyururum demiş" Onun gibi EM'in sırlarını değil bana biyolejinin sırlarını arala genede ver demiyorum kopya çekmeyi sevmiyorum ben.

Biraz uzadı ama kusura bakma sana özelden yazarım adresimi, sevgi saygılar üstüne olsun hoşça kal.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön