Eşiniz istemiyorsa zor olur, ben 10 yıl önce Bodrum a kaçmıştım İzmir den Gölköydeydik sonra eşim de askerden dönünce burada kaldık.Bazı zamanlar dönmek istedik şu an memnunuz hatta bana kalsa ben daha ücra bir köyde yaşarım ama eşim benden daha sosyal.Allahtan burada iyi bir çevre oluşturdu kendine, hatta şu an İzmir e dönmek istemiyor.İkimiz de öğretmeniz bu elimizi kolumuzu bağlıyor,bana kalsa ben daha da ıssız,sessiz yerleri seviyorum.Ha bu arada Bodrum o tvlerdeki yer değil

Ama bazı yönlerden özellikle yazın küçük bir İstanbul ama ben öyle yaşamıyorum evim bahçe içinde sessiz sakin.
Emekli olunca kaçar mıyım küçük ve daha serin bir yere diye düşünüyorum ama insanlar çok önemli,hastane olup olmaması... Eşime gösterdim Ali Bey in fotoğraflarını,gerçekten özendik;ben bayanım,bayanlar için büyük sorun böyle yerde yaşamak benim aksime

Eşim sıkılabilirdi diye düşünüyorum ama bakalım o yaşa gelince ne yaparız?Buralar bile çok sıkış tepiş amaaa.... insanları çok önemli yörenin . Benim küçük önerim, denemeden sakın köklü değişiklik yapmayın.Ben 13 yıllık evliyim ,çocuğum yok halimden memnunum ,ama daha önceki yıllarda küçük pişmanlıklar,geri mi dönsek mi acaba düşünceleri olmuştu bizde de.İnsanın kendini tanıması,eşiyle iyi anlaşması lazım bu konuda.Beni çoğu kez kurtaran toprakla uğraşmam oldu;ama her bayan bunu istemiyor .