View Single Post
Eski 04-08-2009, 20:31   #4026
dkp
Ağaç Dostu

dkp's Avatar

Giriş Tarihi: 24-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
o zaman ben bu siparişi gelcek yıla erteleyeyim.Şuan ençok Kerrii sahibi olmak istiyorum ancak seneye gerçekleştireceğim.tabi birkaç ekleyecek olduğum türlerle.Seneyede bir sipariş yaparmıyızzz???
Evet, mart sonu elimde olacak şekilde...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaktüs Mesajı Göster
Bir psikopatlığa bağlayıp hangi üyede hangi tür var'ın bir listesini çıkarsak, ne durumda falan onları belirlesek mi acaba
....
Ama olmayan türler veya henüz herkeste çok küçük olan türleri hem yedeklemek hem yaygınlaştırmak amacıyla bir o tiplere ağırlık verilebilir siparişte. Bunların çoğunu da herhalde yavaş büyüyen türler alacak. Serpensin çelik alınacak kadar büyümesini beklemek, Paul Bey'den sipariş etmekten daha zor anladığım kadarı ile..

Bir de hani kolay büyür geç büyür neye göre acaba.. Benim geçen siparişlerden aldığım bir red button bir de silverpink var ve yanılmıyorsam ikisi oldukça yakın iki melez tür. Biri sürgün verdi boyunu geçti, diğerinde en ufak bir hareket yok... Aynı koşullardalar...
Sayın kaktüs, sizinle ayni fikirdeyim envanterimiz olsa iyi olurdu.
Çiçeklerine, büyümelerine, kokularına ve iriliklerine göre sınıflandırıpta talepte bulunulsa daha iyi olur.Bunun için ingilizce bilen arkadaşlarımıza çok iş düşer.
Silverpink yavaş büyüyor, bende ki bir yaşını geçti, ancak bir karış büyüdü..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaktüs Mesajı Göster
myhoyas.com daki Bayan Christina mum çiçeği türlerine ait bazı deneyimlerini sitesinin girişinde aktarmış. Onlardan gözüme çarpanlar:
yavaş.
Çok güzel paylaşım, teşekkür ederim.

dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön