Sevgili Epsody
Hep sizden övgü dolu mesajlar geliyor. Bu mesajların beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsiniz. Asıl övgüye layık olan siz ve sizin gibi durmadan araştıran ve daha iyiyi bulmaya çalışan araştırmacı ruhlu ve düşünür karakterli insanlardır. Ben sadece zaten var olan bilgileri sizlere aktarmaya çalışıyorum. Maalesef ülkemiz özellikle tarım konusunda oldukça geri kaldı ve hala daha da geri bıraktırılmaya çalışılıyor. Bizler el birliğiyle bunu önlemeliyiz. Tarım bir ülkenin en önemli endüstrisidir. Sizi başkaları beslemeye başladığı zaman, tam anlamıyla özgür olamazsınız!
EM Turkey Geliboluda tanınmayabilir ancak pazarda geri kaldığı doğru değildir. Özellikle Akdeniz Bölgesinde hızla yayılmıştır. Hala daha da tüm Türkiyede yayılmaya devam etmektedir. Ancak bizler sadece tarımla sınırlı değiliz, çevre ve hayvancılık projeleriyle de uğraşıyoruz. Sınırlı kaynaklarla ancak bu kadar oluyor. Ama daha da hızlanmamız gerektiği görüşüne de katılıyorum.
Toksinler ve zehirlere gelince, bu kirliliğe neden olan yine biz insanlarız. Doğayla uyumsuz teknolojiler nedeniyle, bu zararlı bileşiklerin ve zararlı organizmaların miktarı her gün artmaktadir. EM Teknolojisi bunlarla başedebilmek için büyük uğraş vermektedir. EM mikroorganizmaları toksinlerle savaşı milyonlarca yıl önce atmosfer daha oluşmamışken bir kez kazandılar. Yine kazanacaklar!
|