Doğasever(Kayhan Yalcı) Buluşma
Sn;Doğasever(Kayhan Yalcı)
Fermantasyonla sıvı gübre başlığındaki yazılarıma gösterdiğin ilgi alaka ve övgülerin kaynağı gene sizlersiniz.
2006-2007 yıllarıydı internet imkanlarıyla yeni tanışmıştım, profil bilgilerimden anlaşılacağı üzere bahçe,toprak,kompost hobilerimi geliştirmek amacıyla google'ın sayfalarında toprakları iyileştirmek için siteler arasında dolaşırken. Milliyet blog'ta Emturkey le ve blogtaki bilgisayarın başındaki kişiyle ağaçlar net'te buluşmak varmış.
Benim tahminim vardı, Doğasever yurt dışında yaşıyordu Kayhan Yalcı'da yurt dışında yaşıyordu bu örtüşen benzerlik sizi burda da rastlamam tesadüf olamazdı çünkü aynı yolda yürüyorduk bu benim için, sizin övgülerinizin üzerinde bir değer ifade ediyordu.
Siz bana internetin o sayfalarında EM'i,EM1'i EM Bugaşıyı anlatırken,ben toprak altı canlıları ve mikroorganizmaların dünyasında hobilerimin sırlarına eriyordum.
Ben ozaman Emtürkey'in dışında biyo gübre pazarında kimse yoktu daha sonra bmr tarımdan b5a yı gördüm sonra diğerleri geldi,mahzuru yoksa sormak isterim Em türkey bu konuda biraz geri kaldı gibi piyasanın öncüsü olmuşken teşkilatmanızı yaygınlaştıramadınız.
Benim esas endişem toksin ve zehirler hala neden varlar.Size özel bir sorum var sizin ürünleriniz geliboluda tanınmıyor halbuki yeni bir firmanın bir ürünü var satıcıya sordum neden böyle deyince toprak tv de reklamı varda, köylü sorduğu için getirdik cevabını verdi.Bu son anlattıklarımın amacı sizi bilgilendirmek içindi,böyle biline.
|