View Single Post
Eski 28-10-2006, 07:40   #24
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Herkese iyi gunler.
Murare, bu gun disarida soguk ve yagmur var[bu nasil baharsa bir gun 30 derece sicaklik bir iki gun sonra 16 derece ve yagmurlu gunler oluyor]
disarida pek yapacak birsey olmadigi icin istedigin agacin govde arkasindan cektigim bir iki resmi gonderiyorum.

Acerpalmatum, Haklisiniz iki yil var bu kurumus govdeye lime sulfur suremedim
[daha onceki yillarda iki sefer lime sulfur surulmustur curumeden durmasi ondandir] lime sulfur bir iki senede bir kurumus dal ve govde uzerine surulmelidir curume, sizinde belirtiginiz gibi ancak lime sulfur ile onlenebilir.
Lime sulfurla olusan beyezligi, lime sulfurun icerisine damlatacaginiz bir iki damla cini murekkep ile koyulastirabilirsiniz.

cotoneaster'in kurumus govdesinin bazi yerlerinde yuzeysel curume belirtileri vardir ilk firsatta onlari temizleyip . tekrar lime sulfur surecegim.

Hepinize iyi haftasonu tatilleri diliyorum.

Cotoneaster.jpg

cotoneaster1.jpg
Cotoneaster[dag musmulasi] nin govdenin arkasindan cekilmis resimler yasayan agac ile olu govdenin 9 yil sonra artik tek agacmis gibi gorunuyor.

cotoneaster2.jpg
Yasiyan agac kurumus govdenin uzerine civiler ile cakilmisti, bu civi yerleri artik yasiyan agac uzerinde kendini iyilestirip kapaniyor.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön