View Single Post
Eski 27-10-2006, 21:48   #51
Mine Pakkaner
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Her yazılan son derece dikkatli okunuyor Musubeyd, hiç şüpheniz olmasın.

Ne Mcdogan'ın "50 metre aralıkla veya yeşil alanlara veya insanlara ferahlık veren meydanlara camiler yapıldığını/yapılmaya çalışıldığını ve milli servetlerimizin israf edildiğini çok gördüm.
Yanlış anlaşılmasın,camilere karşı değilim ama özden yoksun ,göstermelik ,uğruna tribünlere oynanan olgu din oldumu çileden çıkıyorum.
Mevzu okul olsa işin içinde ikiyüzlülük olmayacağı için bu kadar sinirlenmezdim" dediğini,

ne de sizin" laiklik adına camiye karşı çıkan bir kesimin de mevcut olup önplana çıktığını, gerçekte ise bu kesimin doğaseverlikle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını biliyorum.en az parka yersiz-uygunsuz yapı planlayanlar kadar bahsettiğim kaygılardan uzak oldukları açıkça ortada.ve bu yüzden olayı cami düşmanlığına vardıran, o istikamette tutan bu sahtekar kesimin de karşısındayım" dediğinizi okumamış değiliz. Geçen sefer silinenler de cabası.

Uyarı mesajlarımız ne size, ne Mcdogan'a bireysel olarak değil, bu konuyu izleyen bütün üyelere hitaben, bu tarz yazışmalara baştan engel olmak amacıyla yazılmıştır.

Burada biz kurallarımızı belirtiyoruz, konuya sizin anladığınız tarzda farklı bakış açısı ve yorumlar getirilmesini istemiyoruz. Polemiklere sebep olacak mesaj da istemiyoruz. Gerekirse de sileriz. Tavrımız net ve açık. Bunu bir tehdit olarak kabul ediyorsanız siz bilirsiniz. Şimdiye kadar bu konuda ne tür mesajlar silinmiş bu belli. Hatta forumun tamamından silinen mesajlar bile belli.

Biz din ve siyaseti bir araya getiren mesajları, polemiklere ve misyonumuz dışında konuşmalara yol açtığı için istemiyoruz. Aynı mesajları içine din katmadan yazın bakalım, birşey diyen olacak mı, olmayacak mı. Bu kadar basit.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön