Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bağdadi
.....Küsen misafiri uğurladıktan sonra  Kalan misafirlere (varmı başka gitmek isteyen ) demek ! Hadi sizde gidin demek gibi geldi sanki... 
|
İşte önce Sn. Bennur'un, peşinden Sn. Jineop ve benim "alınganlık" gösterdiğimiz konuya dönüldü yine
Tekrar yazmak istemiyordum ama, Sn. Bağdadi'nin konuyu tekrar açması üzerine, "ayrılanlar" konusunda "kimse kovulmadı, forumdan insanlar kendi istekleriyle ayrıldılar" diyenlere bir sorum olacak;
Tartışmanın başlamasına sebep olan Sn. Hakany'nin forumdan ayrılmak istemesinin nedeni belli (penis biberi ismini protesto etmek için), peki Sn. Bennur ve Sn. Jineop'un "kendi istekleri ile" ayrılmak istemelerinin nedenini açık açık söyler misiniz? Kalmış ki özellikle Sn. Jineop (Sn. Bennur ile pek diyaloğum olmadığı için fikir yürütemeyeceğim) forumda olmaktan ve burada insanlarla bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan bir insandı, durup dururken mi "kendi isteğiyle" ayrılmak istedi?
Bu arada Sn. Safacander80, herkes Sn. Malina'ya sizin belirttiğiniz şekilde hitap ediyor olabilir, ama ben herkese "Sn." diye hitap ediyorum onu da ayrıca belirteyim

Bunun nedeni de; insanların nick'lerinden çoğu zaman bay veya bayan olduklarını ayırtedemeyip, "... bey" veya "... hanım" diye hitap ederken yanılgıya düşmemek için.