Sayın safacander80
Ben bu siteyi, cam güzeli hakkında bilgi ararken keşfetmiş, önce bir süre okumuş ve sonra da üye olmuştum.
Üye olduktan sonra da, bir süre sadece okumaya devam etmiştim.
Varsayalım dün üye oldum..
Eğer bitkiler hakkında bilgi arıyorsam, böyle de bir derya bulmuşsam, sanırım önce tüm bitki başlıklarını olabildiğince okumaya zaman ayırırdım.
Dün bir, bu gün iki, penis biberi başlığını hatmetmeye çalışıp, insanlar hakkında, sen şöyle yazmışsın, taraflı davranmışsın, sen de böyle yazıp ezilmişsin demezdim.
Tabii, amacım bitkilerle ilgilenmek olsaydı.
Biberlerle ilgili başlığı okurdum mesela, biber adı hakkındaki tartışmalardan önce.
Nedense sizin mesajınızı okuduğumda, siteye sadece bu konu hakkındaki fikirlerinizi yazmak için üye olduğunuzu düşündüm, taraflıca yazarak hem de.
Ben sizin gibi, tüm başlığı hatmedim, bunca zamandır üyeyim, halâ tüm başlıkları okumuş değilim. Ama siz, nedense tüm başlıkları hızla okumuş, sorulan sorulara verilemeyen cevapları bile tesbit etmişsiniz.
Bu başlığı tv dizindeki kadın programlarına benzetmişsiniz.
Okuyup, inceleyip, yargılayıp, yazarak, siz de reyting yükseltmiyor musunuz sizce?
Bu başlıktaki tartışmalara bir anlam veremiyorum, tartışmaların uzaması bir tür kompleksten mi kaynaklanıyor anlamıyorum, ama bu biberin adı bu, siz bu bibere domates de deseniz, şekli değişmeyecek.
E, sonuçta bir bitki olduğu için, bu sitedeki diğer bitkiler gibi bir başlığı da hakediyor.
Daha neyi tartışıyoruz?
Bu başlıkta bir çok kez yazıldığı gibi;
İstemiyorsanız eğer, almayın, yetiştirmeyin, okumayın.
Bir de,
başka gitmek isteyen var mı sorusu var.
Ve ona gelen tepkiler.
Malina sitenin sahibi, evet ama, kimseyi buraya zorla davet etmiyor.
Ayrıca tüm gün bilgisayarın başında oturup, tüm mesajları tarayıp, acaba herhangi bir başlıkta, gitmek isteyen bir üye var mı diye arama yaptığını da sanmıyorum.
Bu başlıkta bir tartışma var, gitmek isteyen de var, hazır eli değmişken başka gitmek isteyen varsa diye sorulmuş bir masum sorudur o bence.
Kısacası, bu kadar abartıp uzatmaya gerek yoktur.