View Single Post
Eski 02-08-2009, 23:03   #218
akcan67
Ağaç Dostu

akcan67's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2009
Lütfen benim bu sitedeki tüm mesajlarımı okuyunuz. Sadece bu başlık altındakileri değil! Aslında arşivde de 2 yıl öncesine ait mesajlar da var. Eğer site yöneticisi bu mesajları da bulup çıkartırsa, benim çiftçimize, köylümüze ve sanayicimize yardımcı olmak için nasıl çırpındığımı anlayabilirsiniz. Örneğin, tavuk gübresi başlığı altında, herkesin kendi mikrobiyal sıvı gübresini nasıl yapabileceğini anlatıyorum. Bunu neden yapıyorum? Söyler misiniz, bu sitede satılan hangi sıvı organik ya da mikrobiyal gübre üreticisi böyle bir şey yapıyor? Ben mikrobiyal gübrede sıvı satıyorum. Şimdi size ben sormak istiyorum:

Siz bir ürün satsanız, ürününüzün muadilinin nasıl üretileceğini insanlara öğretir misiniz? Lütfen insanları yargılamadan önce tüm bilgilere sahip olun ve herşeyi etraflıca araştırın

Kusura bakmayın ama elmayla armutları karıştırmamak lazım.

Sizce bir usta yanına neden çırak alır.Sadece ayak işlerini yapsın diye mi ?

Birgün yanında ki çırak kendi rüştünü ıspatladığında usta çırağı için ne düşünür.
Bana rakip mi oldu der,yoksa bu ustayı ben yetiştirdim mi der.

Gelelim sizin araştırmalarınıza ! Yaptığınız EM le ilgili çalışmalarınızı takdir ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.Fakat ben ürünümün muadilinin nasıl üretileceğini dostlarıma öğretirdim.

akcan67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön