İlk sayfadan itibaren, dikkatle okudum. Bu bitkinin bir adı daha var en orjinalinden, başlıkta da var, o tercih edilmemiş.
Peter pepper adı yeterli vurgulamayı yapmadığı için sanırım,başlık için tercih görmemiş, ancak mal meydanda. Ben şahsen hiç bir markette penis biberi diye sormam bunu,soramam. Bu benim özgür düşünmediğimi gösteriyor kimlerine göre. Benim mesleğim düşünemiyeceğiniz kadar özgür düşünmemi gerektiriyor.
Penis biberi, penis, t...k diyerek özgür ve medeni, ve bilimsel olunduğunu da öğrendim

Güzel dilimizi, gayet güzel kullanarak olaya bakışını anlatan bir üye üyeliği dondurularak susturulmuş, nedense ortalık yerlerde konuşulmayacak kelimeleri kullananlara değil, bu ismin değiştirilerek kullanılmasını isteyenler bir koşu yanıtlanmış

vede biraz haddini bildirme, biraz tehdit, Şimdi (nerede diye sorulur) Satır aralarında filan değil, ben baştan sona okudum, siz de okuyun, insanlar yanıt verirken çekinir olmuşlar. Oda niyeyse...İş erkek cinsel organ adlarından sıkılıp, kadınınkilere el atmeye gidince sayın Malina (herkes öyle diyor) el koymuş. Benden bir artı almış
Bu biber bir yıl evvel görücüye çıkmış, hiç rağbet görmemiş, yetiştiricisinin prezantasyonunun da faydası olmamış, kimse bu ilginç biberle ilgili bir tek kelime yazmamış!!! geçmiş gitmiş, açılması bir tuhaf zaten. Biberle ilgili ne yetiştirilmesi, ne yetiştirilme şartları ile ilgili bir soru sorulmamış, kaldı ki forumun içinde cevabını alamamış hakikaten bir soru olan, sorular var, görülmemiş, yanıtlanmamış, olabilirde, insan cevap yazarken gözden kaçırabiliyor. Siz hiç uyarıda bulunmamışsınız sayın malina (size böyle diyorlar)
Bu başlık, tv gündüz kuşağı atışmalı proğramlarının formatını anımsatıyor bana. Yanlı olunması hiç hoş değil, kullanılan kelimeleri siz günlük yaşamınızda kullanabilirsiniz, buna bir şey demeğe kimsenin hakkı yok. Ama kullanmak istemeyenlere yapılan hakikaten zulüm gibi bir şey olmuş. Ne diyeyim, arkadaş söylemiş, ağzı olan konuşuyor. Benim de var. Bir de kebap macerası varki Peter pepper ile bağlantı kurularak anlatılan, evlere şenlik

Benim hanım
billur kebabını çok iyi yapar, saçta, böbrekle birlikte kavurur. Arkadaşımı aradım sordum, sizin oralarda başka adı varmı diye, yoook dedi, ben ağzımı doldura doldura (o satırlarda vurgulamalı yazılmış, ben de öyle okudum) söyleyince ohaaa be kardeşim çüş artık cevabını aldım. Benim arkadaş tam oralı değil demek Şimdi ben yeni bir üye kalkıp bunları söyleyince aşağıdaki gibi olabilir………
Orjinal Mesaj Sahibi trida
keşke bu başlığı-konuyu zamanında kilitleseydiniz ve konu bir kısır döngüye girip gereksiz yere bu kadar uzamasaydı.
Siteye çok güzel katkılarda bulunan arkadaşlarımızı üzmeyip kırmasaydık.
Bu değişkenleri her üye için ayrı ayrı hesaplayıp öyle davranamam.
Eski, yeni üye ayrımı yapmayı sevmiyorum ama forum üyelerini ve işleyişini biraz daha tanıyacak kadar zaman geçirmenizi öneririm...
Hıııııııııııııııııııııııı hıııııııııııııııııııııııı sen sus bakayım denilebilir.
Veya
Orjinal Mesaj Sahibi optimus
siz ne yaptığımı sanıyorsunuz sevgili malina?
Çok uzattınız. Biraz da uzaktan izlemeyi denemediniz. Forumun diğer üyeleri bu tartışmayı bitirince üyeliğinizi tekrar aktif hale getireceğim. Yoksa sizin duracağınız yok ve belki de konu bu yüzden bu kadar uzadı...
Olabilir……..satır aralarında olmuş da……. Bu arada duracağınız yok denen kişi bir tek yanlış kelam etmemiş, barışcıl, akılcı, ve geçmişine hatası-sevabı,doğrusu-yanlışı ile sahip çıkarak. Konunun hikayesini dışarıdan objektif bir gözle okumuş, (okuduklarımı alglama sorunum yoktur), ve tamamen yazılanlar üzerine yorum yapmış bir üyenize davranışınızı merak etmiyor değilim. Pete pepper dediğim için, yukarıdaki ayniyle vak-i yazışmaları kopyaladım diye ceza kesilecek mi? (polislik yaptığımı unutuyorlar) demişsiniz de
Merhaba demeden önce bu konuyu irdelemekte fayda gördüğümü söylemeliyim.