View Single Post
Eski 27-10-2006, 20:36   #43
musubeyd
Ağaçsever

musubeyd's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner
Bu konunun bu şekle getirilmesine ben tümden karşıyım. Konuyu içine din katılan bir tartışma haline getirecek hiçbir mesajı kabul etmeyeceğimizi tekrar, ısrarla ve kararlılıkla belirtiyorum.

Mesele sadece parkın kullanım amacına aykırı olarak içine bir yapı yapılması konusudur. Olaya bu açıdan bakın. Varsayın ki bu bir okul veya hastane veya sinema salonu...

dikkatli okunmadı mı yazdıklarım?
bırakın 'tartışma haline getirecek..'i, dinden mi bahsettim? o parka okul,hastane vd.. değil cami düşünülüyor (konunun merkezindeki yapı).. kaldı ki oraya hastane düşünülseydi, sağlıktan da sözetmek yanlış mı olurdu?hem neden ' varsayalım' ki, gerçek dururken varsayımlar üzerinden konuşalım? medeni insanlar gibi -usul ve adabı üzere- bir meseleyi bütün yönleriyle konuşabilmek cesaretini gösteremeyeceksek forumun ne anlamı kalır? ifademi yine de genel olarak kullandım,olayı camiye indirgemedim: 'yapı' dedim.

mesele konuşulacaksa; enine boyuna, bütün boyutlarıyla ele alınarak analiz edilmesi doğru bir usuldür.siz her ne kadar mevzuya kendi açınızdan yaklaşıp, kendi görüşünüzü esas tutsanız da, sonuçta karşı taraf farklı yaklaşıyor.karşı görüşleri de çözümleyip analiz etmek, varsa yanlışı ortaya sermek 'çok yönlü bakış' olarak fayda mı zarar mı getirir? bir forumda farklı yaklaşımların ortaya konması kadar normal ne olabilir?

eğer her 'farklı' gördüğünüz mesajı silmekle tehdit edecekseniz-silecekseniz hiç uğraşmayalım.buyurun!..

saka, farklı düşünmüyorum. istimlak sistemi dururken, ne kadar zaruri de olsa yeşil alanların ihtiyaçlar için kullanılmasına hiç de gerek kalmaz elbette.can damarından yakaladınız! bu konuşulmalı!

musubeyd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön