Sn Akcan
Bunu anlamak için diğer malum başlıkları da okumanız gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda ısrarcı olan ben değilim. Başkaları. Bana ısrarla belge belge diye tutturanlar var. Benim ısrarcılığım sadece bunlara bir tepkidir. Çok önem verilen bu belgeleri burada yayınlamaya devam edeceğim. Bir insana bir konuda fikri soruluyor mesela; hemen şu şu belgeleri görmem lazım deniyor. Sn Akcan ben herkesin gösterebileceğinden daha fazla belge gösterebilirim. Bunu bu siteye üye olduğumdan bu yana hiçbir zaman öne çıkarmadım. Tüm gübre konularındaki mesajlarıma bakarsanız, hiçbir gübre üreticisine belge sormamışımdır. Bana sorular sorulduğunda, mantıklı biçimde yanıt vermeye çalışıyorum. Belge gösterin demiyorum. Bazıları ise, rakip bir ürünle karşılaşınca sadece ve sadece belge soruyor! Fikir yürütmemek için belgelerin arkasına saklanıyor.
Benim kafa karıştırmaya çalıştığımı söylüyorsunuz. Sizin düşüncenize saygılıyım. Ancak gerçeği de belirtmem gerekiyor. Lütfen benim bu sitedeki tüm mesajlarımı okuyunuz. Sadece bu başlık altındakileri değil! Aslında arşivde de 2 yıl öncesine ait mesajlar da var. Eğer site yöneticisi bu mesajları da bulup çıkartırsa, benim çiftçimize, köylümüze ve sanayicimize yardımcı olmak için nasıl çırpındığımı anlayabilirsiniz. Örneğin, tavuk gübresi başlığı altında, herkesin kendi mikrobiyal sıvı gübresini nasıl yapabileceğini anlatıyorum. Bunu neden yapıyorum? Söyler misiniz, bu sitede satılan hangi sıvı organik ya da mikrobiyal gübre üreticisi böyle bir şey yapıyor? Ben de sıvı mikrobiyal gübre satıyorum. Şimdi size ben sormak istiyorum: Siz bir ürün satsanız, ürününüzün muadilinin nasıl üretileceğini insanlara öğretir misiniz? Lütfen insanları yargılamadan önce tüm bilgilere sahip olun ve herşeyi etraflıca araştırın.
Asıl kafa karıştırmaya çalışanları, artık herkes tanıyor!
|