Sn.Denizakvaryumu ;
Mutlaka yazınızdan haberdar olacaktır.Yanıt vermesi Sn.Hocamızın tasarrufundadır.
Kurumsal bir kimlik altında yaptığımız çalışmalarda , akrabalık ilişkilerini ayrı tutmaya çalışıyorum. Bu yüzden amcam olduğunu belirtmedim .
Ancak her zaman hocamızın buluşu olduğunu ( Bionem , Aksebio 1 , Aksebio 2 ) dile getirdim ve herkese karşı Hocamızın bulduğu ürünlerinin doğru kullanılmasını ve etkilerini ,ne kadar başarılı bir ürün olduğunu 1393 toplam mesajı okuduğunuzda bunu çok rahat algılayabilirsiniz.
Gerek yukarıdaki tarafınızdan eklediğiniz bilimsel çalışmalarda ürünün ve değerli Hocamızın kıymetini arttırmaktadır.
İyiki eklemişsiniz ben eklediğim zaman bazıları tarafından sağdan soldan belge ekliyor denilirdi.
Bionem in piyasaya çıktığı tarih 2004 yılıdır. Ben bu çabayı burada sarfetmemiş olsam sizlerin bir çoğunun bu üründen de belki haberi bile olmayacaktı.
Bionemi düzenli uyguladığınızda ve uygulama periyotlarına özen gösterdiğiniz de kullandığınızda Hiçbir kimyasal ilaç , bakırlı kükürtlü preparat , köklendirici grupları , bitki gelişim düzenleyicileri kullanmanıza ihtiyaç bırakmayacaktır. Sevgiler
Düzenleyen Oğuz Alper : 02-08-2009 saat 20:29
|