Sn.Denizakvaryumu ;
Bionem içerisindeki kekik yağı oranı bahsedildiği gibi çok yoğun değildir. Müsadenizle bu oranı da açıklamama hakkımın olduğunu ürün formülasyonu gereği düşünüyorum.
Aynı anda karıştırdığınız zaman bionemin içerisindeki bakterinin haricindeki diğer biyolojik preparatlara antibakterisit görevi göreceğini de defalarca dile getirdim.
Nerden biliyorsunuz Em ile toprağa 6 ,7 çeşit bakteri verdiğinizi kanıtınız tesciliniz nerde ?Ne biliyim içerisinde zararlı mikroorganizma olmadığını , bunu en güzel kanıtı Mikrobiyolojik analiz raporudur.
Şu an itibariyle dünyanın hiçbir ülkesinde mikrobiyal gübre olarak ilgili bakanlıktan tescilleri olmayan bir ürün ile polemiğe bile girmeme gerek yok. Bazı şeyleri iyice araştırıp sorguladığınızda ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız.Siz bana mikrobiyal gübre analizi olmayan , mikrobiyal gübre tescili olmayan bir ürün ile ilgili sorular soruyorsunuz.
Ben bionemin içerisindeki bakteriyi DNA sıyla tesciliyle , Mikrobiyolojik Analiz raporuyla kanıtladım. Lafla değil belgelerle sayıın okyanus akvaryumu ; Bilmiyorum anlatabildimmi
Bionem i düzgün olarak karıştırıp uyguladığınızda .uygulama periyotlarına dikkat ettiğinizde hiçbir kimyasal ilaç , bakırlı kükürtlü preparat , köklendirici grupları , bitki gelişim düzenleyicileri kullanmanıza kesinlikle ihtiyaç bırakmaz.Bazılarının gücüne de gitse zoruna da gitse Bionem bunu yapıyor.
Konuyu isteyen istediği yere çekebilir.Çekmekte de serbesttir. Sevgiler
Düzenleyen Oğuz Alper : 02-08-2009 saat 20:15
|