Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Volare
 açık , net ve sade...
Malesef Sn. Freud ve Sn. Jung bu siteye üye olmadıkları (ve hayatta olmadıkları) için beni savunamıyorlar .Ben ismi yadirgadigimi soylemedim,
sadece boyle bir isim (ve cinsel cagrisim iceren her isim)verilmesinin sebeplerine degindim.
Buraya 18 yasindaki oglumun konuyla ilgili yorumunu ekliyorum ,, Koca koca insanlar , ulkemizin en kritik gunlerinde bunu mu tartisiyorlar ?"
Soru...
|
Merhaba, maalesef savunmaya ihtiyacınız yok, çünkü; saldırı veya yargılanma durumunda değilsiniz. Link de vererek isimlendirme konusunda benzer görüşte olduğumuzu belirtmiştim.
Ancak
Freud ve
Jung'a ihtiyaç duyuyorsanız, listenize
Karen Horney'i mutlaka katmanızı önerebilirim. Hatta tek başına
Horney sizi çok rahat 'savunabilir'di. Tercih sizin tabii.
Yanıt...
Evet. "Koca koca insanlar" bir şekilde, ilgilendikleri konu üzerinde buna ihtiyaç duydular ve medenice bunu tartışıyorlar. Yer ve zaman itibariyle buna ihtiyaç var ve bu ihtiyaç için gereken yapılıyor.
Fezaya ve aya gitmeyi amaçlayan bir topluluk olsaydık, bununla ilgili çalışma ve tartışmaları yapardık. Ancak burası bitkilerle ilgili bir site ve biz de bunu yapıyoruz.
Hem koca koca insanlar, hem de minyon tipli "insanlar", yapılması gerekenleri
yerinde ve zamanında yapsalar, beğenmedikleri, küçümsedikleri kişi ve düşünceler ile konuları sümen altı etmeseler "ülkeler kritik günler" yaşarlar mı? Diye de sorun oğlunuza, selamımızla birlikte.
gece
forum yazışmalarında sorgu ve savunmayı gereksiz bulan forum kişisi!