View Single Post
Eski 31-07-2009, 00:55   #178
gece
Ağaç Dostu

gece's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2007
İlgi ve alâka...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Volare Mesajı Göster
Sn , gece ,
az çok botanik okumuş herkes aslında çiçeğin bir üreme organı ,
tohumun da bir cenin olduğunu bilir .
Demek istediğim bazı konular bu toplumda örselendikçe , açık konuşulmadıkça ,
putlar devleştikçe bizim kendi anatomimizle ilgisi olmayan , ayıp , günah konularından
tamamen arınmış olan bitkilere farklı anlamlar yüklemeye devam edeceğiz .
Buyurun bu uzun çümleği ilgi ve alakanıza sunuyorum .

Not: 151 nolu mesaja cevaben , yeni farkettim
Cevap vermeye değer gördüğünüz için teşekkürler.

Yalnız 151'no'lu mesajda sadece; farklı düşünenlere "hasta beyinler" demenize ve bu "hasta beyinlerin" verecekleri isimlerin "tamamen ilgisiz" bitkilere verileceğine katılmadığımı belirtmiştim.

Penis / Peter biberi isimlendirmesi ile ilgili düşüncem, konunun 18. mesajında atıf yoluyla belirtilmiştir. İsmi yadırgamamıştım, yadırgamıyorum.

Ancak bu, değiştirilmesini öneren insanların beyinlerine teşhis koymamı ya da başka isim önerecek olanların önerilerini bile görmeden "tamamen ilgisiz" olarak isimlendireceklerini düşünmemi gerektirmiyor.

Kimse, kimse ile hemfikir ya da karşı fikirde olmak zorunda değil, hele hele burada olduğu gibi çoğunlukla yazıları dışında hiç tanımadığımız ve büyük ihtimalle de hiç tanışmayacağımız, toplumun her kesiminden, sadece ülkemizin değil, dünyanın her yerinden, her yaştan insanlar arasında olunduğunda hiç değil! Ve bu, fizikçi arkadaşımızın mesajı ile bence çok güzel ve doğru olarak ifade edildi. Fizikçi'yle, "sürekli öfkeliymiş gibi" algılaması dışında, tamamen hemfikir olduğumu da belirtmeliyim.

"İlgi ve alakama sunduğunuz" (!?) "uzun cümle" konusunda yanıtım da korkarım kendim ve "bu toplumda" tanıdığım birçok kişi ile birlikte, "bitkilere farklı anlamlar" yüklemeyenler ama yükleyenlere de yüklenmeyenler arasında olacağımdan ibaret olacak.

Çünkü; bu toplumda yaşayan ve bu topluma ait olmaktan utanmayan bizler, bu sırada, odalarımızdaki, pencerelerimizdeki, balkonlarımızdaki, bahçelerimizdeki, tarlalarımızdaki, bağlarımız ve dahi dağlarımızdaki ama en çok da yüreklerimizdeki, çok sevdiğimiz bitkiler ile ilgileniyor ve 151 no'lu mesaj başlığının gereklerini yerine getiriyor olacağız.

Katılan katılır, katılmayanlara da "sağlıkla ve selametle kalın" der, sevdiğimiz ve yukarıda yazılan işimize bakarız.

gece
cümlelerini sadece size değil, "ilgi ve alakalı" herkese sunan forum kişisi!

Düzenleyen gece : 31-07-2009 saat 01:55 Neden: sözcük yanlışı düzeltildi.
gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön