View Single Post
Eski 30-07-2009, 10:33   #518
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Sn.osmanaksoy,

kök kanseri ile ilgili sayfayı bulmamanız (açamamamanız) mümkün değil.

Birinden yardım isteyin. Ceviz konusunda birçok daha başlık ve yazılar bulacaksınız.

Ben ceviz konusunda pek bilgiye sahip değilim. 4 yıl önce 15 kadar ceviz dikmiştim. Bende sizin gibi, sitedeki uzman ve ya daha teçrübeli arkadaşlara sorular soruyor ve daha da öğrenmeye çalışıyorum.

Siteyi kullanamayı öğrenediğinizde sizde göreceksiniz ki, kafanızdaki birçok sorunun cevapları oralarda geniş şekilde verilmiştir.

Özel durumlar ve uygulamalarda, isim verererek cevap alabilirsiniz.
Ama genel konularda (ceviz yetiştiriciliği gibi) isim vererek soru sorarsanız, diğer uzman ve tecrübeli arkadaşlar, saygı veya nezaket gereği cevap veremiyebiliyorlar.

NOGALL uygulaması benim yaptığım özel bir uygulama. Sizinle tecrübemi paylaşırım. Ben sadece uygulayıcığım.

Ürünün içeriği hakkında bilgilere, sn. denizakvaryumu ve sn. meyvelitepenin mesajlarında bulacaksınız.

Sn.Lilium ve sn. sebahatti, ceviz yetiştiricilği ve teçrübe konunda çok daha bilgili arkadaşlar.

NOGALL kök hastalıklarında etkili bir ilaç. İçinde bakteri var. Kökle berbaber yaşıyor, kök büyüdükçe, kök nereye giderse oda oraya gidiyor, diye anlatılmılştı. Öyle olduğuna da inanıyorum. Çünkü hiç fire vermedim.

NOGALL, 250 gr. sanırım bir poşetin içinde, açtığınızda hava ile temasa geçiyor ve canlanıyor. Hepsini o gün kullanmak zorudasınız sonra ölüyor.

10 ve ya 12 litre suya koyuyorsunuz. İyice karıştırıyorsunuz. Kök açık ise daldırıyorsunuz bir iki dakika bekletip fidanı gömüyorsunuz.

Eğer kök tüp ise, etrafini iyice fısfıslıyorsunuz.

100 adet dikeceğiniz fidan için bir poşet size yeter de artar bile.

Saygılar

Düzenleyen Halil Önen : 30-07-2009 saat 11:29 Neden: 100gr. 250 gr. olarak değiştirildi.
Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön