View Single Post
Eski 30-07-2009, 06:59   #681
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili arkadaşlar, çok teşekkürler, her şey fotoğraflarda göründüğü kadar güzel değil elbette, bir de fotoğraflarda daha canlı ve güzel görünüyorlar.

Sevgili Kiraz, hazeranlar gerekli nemi bulabilirlerse yaz sonuna kadar açabiliyorlar, tohum bağlayan dalları budadıkça yenileniyorlar, tek kusurları gerekli gereksiz her yerden çıkmaları
Pek çoğunu sökmek zorunda kaldım deniz lavantalarımın güneş almasını engelliyorlardı.

Sevgili Hozat, minelerin her rengi var, sadece fotoğraf karesine girmeyi başaramadılar
Size elbette hazeran tohumu ayıracağım, ilk isteyen sizsiniz, gazanyalar için çok teşekkür ederim, düz sarı rengin dışında özellikle pembe olmak üzere beyaz, koyu renkler ve varsa değişik renkler çok iyi olur, ben de gazanyaya hayran oldum bu sene, daha önce yetiştirmemiştim, sevgili Cemo'nun gönderdikleri hep aynı renk sarıda çıktı.

Sevgili Ferda hanım, ben de phlox diye düşünüyordum ama onların bu kadar uzun boylu olmadığını gördüğüm için acaba mı dedim, yetmiş cm. boyu var bunların ve kokusu harika, bir arkadaşta beyazını da gördüm.

Sayın Güngör Salman, çok teşekkürler.

Sevgili Nalan, clematisleri tohumdan yetiştirmedim, bunun çok zor olduğu söyleniyor, hepsini de fide olarak Şubatta almıştım, seneye kök yapısı geliştiğinde daha fazla çiçeklenmesini bekliyorum.
Sardunyalara gelince, pembe katmerli olan sakız, beyaz olan ceylan sardunya, birçoğunu çeliklerden yetiştirdim.
Aydın'da clematis olur tabi, yeter ki kök bölgesini gölgeleyin ve nemli tutun, ben bir defa açıp geçerler sanıyordum, üçüncü kez açıyorlar.
Yıldız çadırı için doğru olanı yapıp ayırmışsınız, güneşi çok sevdiğini unutmayın
Sellukam nazlanıp duruyor bakalım ne olacak, Aydın'da daha verimli olacağını düşünüyorum.

Sevgili Yeşim Özgün, mineler de nemli toprağı ve güneşi çok seviyorlar, bir kaç kez çiftlik gübresi şerbeti vermiştim.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön