View Single Post
Eski 30-07-2009, 00:27   #1326
Oğuz Alper
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Forum Üyelerimizden Sn.Yeniova nın kendi fideliğinde Bionem ile yetiştirdiği çeşitli fideler ve son resim Bionem ile yetişmiş biber fidelerinin kendi tarlasındaki son durumları 29.07.2009 tarihli gelen mailindeki resimler.

Uygulamalarınızın durumundan haberdar etmeniz ve forumda paylaşımda bulunmama izin verdiğiniz için de çok teşekkür ederim.

Sizlerin sayesinde mücadelemi kazanacağımdan hiç ama hiç şüphem yok . TARIM YENİ BAŞLIYOR. ALTERNATİFSİZ BIRAKAMAYACAKLAR VE GÖZ ARDI EDEMEYECEKLER !!!

Paylaşımlarınız , bana ve ürünüme güvendiğiniz ve titiz uygulamalarınız için buradan çok teşekkür ediyorum.Sn.Yeniova herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler

NOT : HİÇBİR KİMYASAL İLAÇ , BAKIRLI VE KÜKÜRTLÜ PREPARATLAR , BİTKİ GELİŞİM DÜZENLEYİCİLERİ , KÖKLENDİRİCİLER KULLANMADAN BİONEM İLE İŞTE YETİŞTİRDİKLERİ

Ağaçlar.net e de tüm TÜRKİYE ye sesimi duyurmama , çifçilerle tanışmama , siz bitki severlerle tanışmama aracılık ettiklerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum.AĞAÇLAR NET ;İyiki varsın ve iyiki olacaksın. Herkese Sevgiler

Eklenen Resimler

Düzenleyen Oğuz Alper : 30-07-2009 saat 04:32
Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön